Szeretnéd megünnepelni születésnapod, névnapod, esküvőd szűk körben? Legénybúcsú vagy lánybúcsú helyszínt keresel? A Maushaus ideális akár 8-12 fős baráti vagy családi események szervezésére, ahol elkülönítve mindentől és mindenkitől élvezheted életed legszebb pillanatait szeretteid körében.

Főzhetsz vendégeidnek a vendégház mindennel felszerelt konyhájában vagy szabadtéri grillsütőjén, bográcsában, iszogathattok a fedett vagy szabadtéri panorámateraszon vagy akár a látványpince hangulatos pultja előtt. Tölthetitek aktívan is az ittléteteket, hisz van ping pong- és csocsóasztal, de elektromos kerékpár is. Vagy csupán lazíthattok a szaunában és a jacuzziban, ha arra vágytok.

Családi eseményekhez ideális

Egy hétvége a közeli hozzátartozókkal, barátokkal mindig feltölti a szíveket életerővel. Nem is kell ehhez sok, csak egy hely, ahol összegyűlhetünk, ahol önfeledten nevethetünk, ahol nem kell mások igényeihez igazodnunk és természetesen, ahol minden körülmény adott mindehhez.

Legénybúcsú vagy lánybúcsú

Ha olyan helyet keresel, ahol utoljára kieresztheted a gőzt a barátaiddal az esküvőd előtt, akkor a Maushausnál jobb helyet nehezen találsz. Minden adott az önfeledt szórakozáshoz: wellness, látványpince, szabadtéri sütögetési lehetőség. Már csak meg kell töltened a házat élettel.

Kis esküvők helyszíne

Szűk családi, baráti körben szeretnéd megülni életed nagy eseményét, ahol számít a szép környezet, a kényelem, a nyugalom és az exkluzivitás? Ne is keress tovább. Panorámás rendezvény teraszunk télen-nyáron használható, akár esküvői szertartások megrendezésére is. 40 fő számára akár ültetett vacsorát is szervezhettek benne.

Udvarunk szabadtéri álló fogadások megrendezésére is kiválóan alkalmas, így nyári esküvők alkalmával akár a csillagok alatt is ünnepelhetitek házasságkötéseteket.

Romantikus bútorzatú Kis apartmanházunk a nászéjszakátok helyszíne lehet, míg az örömszülők a Tornácos vendégházban hajthatják álomra a fejüket.

Ünnepi kikapcsolódás

Üld meg szülinapodat, névnapodat, gyermekeid keresztelőjét vagy ballagását a legközelebbi hozzátartozóid körében nálunk. De ha Karácsonykor vagy Húsvétkor döntenél úgy, hogy meghitt környezetben ünnepelnél, akkor is gondolj ránk nyugodtan. A Maushaus egész évben rendelkezésedre áll!

Képek a panoráma rendezvény teraszokról

Látványpince

A rendezvényteraszok mellett egy hangulatos látványpincében tarthatunk családtagjainknak, barátainknak akár egy borkóstolót is, saját repertoárunkból. De akkor sincs nagy baj, ha elfelejtettünk gondoskodni a finom nedűkről, hiszen a házigazda pincéje mindig tartogat valami környékbeli finomságot szajki és villányi borászoktól.

Sőt a pince épületében asztal mellett is megkóstolhatjuk a borsort, ahol akár 10-12 fő is széket foglalhat, némi borkorcsolya kíséretében.

Képek a látványpincéről

Emlékek Véméndről

Az ünneplés örömteli önfeledt hevében észre sem vesszük, de folyamatosan bővítjük életünk könyvének lapjait számtalan emlékkel. Ehhez az emlékgyűjtéshez mi magunk is igyekszünk hozzájárulni néhány eszközzel, reméljük sikerrel!

Szórakozási lehetőségek kapun belül

Ha kell, akár ki sem kell mozdulnunk a Maushaus kapuin kívülre, hogy kikapcsolódhassunk. Csak néhány lehetőség:

 • Rendezzünk családi ping pong vagy csocsó bajnokságot
 • Főzzünk közösen szabadtéren grillen és/vagy bográcson szeretteinkkel
 • Lazítsunk és beszélgessünk a szaunában, jacuzziban
 • Tartsunk borkóstolót a látványpincében
 • Vigyük magunkkal kedvenc társasjátékainkat és válasszunk helyszínt a számtalan közösségi tér közül

Képek a szórakozási lehetőségekről

Szabadidős programok kapun kívül

Véménd és környéke számtalan kikapcsolódási- és programlehetőséget nyújt egy csapatépítő hétvégére. Amelyből néhányat össze is szedtünk nektek szabadidő oldalunk alatt. Többek között:

 • átsétálhattok a szemben álló Véméndi tájházba,
 • felfedezhetitek együtt közeli gemenci és kelet-mecseki erdők túrista útvonalait, kilátóit,
 • bérelhettek elektromos bicikliket a Maushaustól, hogy körbenézhessetek akár két keréken is (az árakról itt tájékozódhatsz),
 • ellátogathattok Villány vagy Szekszárd pincéibe egy borkóstolóra,
 • körbenézhettek Pécs belvárosában.

Képek a programajánlatokról

Családi események a Maushausban

A Tornácos vendégházunkban 8 fő, míg a Kis apartmanházunkban 4 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség. Természetesen tudunk kizárólagosságot biztosítani az ottlét teljes idejére, hogy teljesen felszabadultan szórakozhasson a csapat.

A rendezvény ajánlatainkban:

 • szállás
 • korlátlan szauna használat
 • korlátlan rendezvényhelyszín használat (látványpince, fedett terasz és nyitott teraszok)
 • korlátlan ping pong asztal és csocsó használat
 • korlátlan grill és bogrács használat

is szerepel.

Terembérletet nem számolunk fel.

Opcionális, feláras szolgáltatások:

 • „Véménd ízei” reggeli kosár
 • elektromos kerékpár bérlés
 • jacuzzi feltöltés

A feláras szolgáltatás díjazásáról az árak menüpontban tájékozódhatsz.

Egész évben várjuk családok, baráti társaságok jelentkezését, egyedi ajánlatainkat igény szerint adjuk.